Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Victoriano Cermeño de Bellavista compleix 100 anys

02/12/2019

El veí de Bellavista Victoriano Cermeño és ja un avi centenari de les Franqueses. Cermeño va nèixer a Palència, el 2 de desembre del 1919, en una zona rural. Va començar treballant al camp i al temps es va traslladar a la ciutat a treballar al sector siderometal·lúrgic. Ara fa uns 30 anys que el fill Javier va començar a viure a Bellavista i en Victoriano i la seva dona també s'hi van instal·lar. 

Avui és dia de celebració dels 100 anys a casa seva, amb el seu fill i les dues netes, però també ha dedicat una estona a rebre el reconeixement de l'ajuntament en forma de façana i de ram de flors que li ha entregat la regidora de Gent Gran, Sònia Tena.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Victoriano Cermeño 1
Victoriano Cermeño 2
Victoriano Cermeño 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)