Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Novembre literari a la Biblioteca Municipal

28/11/2019

Els escriptors Clara Usón i Alejandro Palomas participen en dues activitats

El mes de novembre a la Biblioteca Municipal ha estat marcat per la presència de dos escriptor en actiu i d’actualitat que han compartit la seva experiència dins els programes “Espais de lectura” i “Berenar de paraules”, que treballen per acostar els autors literaris als lectors de les Franqueses.

La guardonada, Clara Usón, reconeguda, entre d’altres, amb  el Premi Sor Juana Inés de la Cruz 2018 (Fira Internacional del Llibre de Guadalajara, Mèxic) i el Premio Nacional de la Crítica, per la novel·la La hija del este, ha parlat de la seva novel·la El asesino tímido. Usón ha participat en la tertúlia dels “Espais de lectura” i allà ha parlat del procés de creació de la seva obra que passa entre d’altres coses per escollir les trames i connectar-les; els personatges; documentar-se i, triar el tipus de narració que, en aquest cas, és en primera persona.

Alejandro Palomas, , guanyador, entre d’altres premis, del Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil 2016 per la seva novel·la Un fill, i del Premi Nadal 2018 per Un amor, ha gaudit d’una estona amb un grup de 50 alumnes de l’Institut Lauro. La visita s’emmarca dins el programa “Ítaca, cultura activa per a joves” i ha servit per resoldre de primera mà els dubtes sobre i les inquietuds sobre la selecció dels arguments, la construcció dels personatges i les diferents veus narratives de la novel·la Un secret.

Arxivat a: Cultura, Infància i Joventut
Alejandro Palomas al Berenar de Paraules
Clara Usón als Espais de Lectura
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)