Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Feina per a persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió

06/11/2019

Vuit persones han accedit al mercat laboral durant el tercer trimestre d’aquest 2019.

L’any 2018, les àrees de Polítiques Socials i Dinamització Econòmica, Mercats, Comerç i Activitats de l’Ajuntament de les Franqueses van promoure la creació del Pla Social i Econòmic amb l’objectiu de crear un espai de participació del món socioeconòmic del municipi i generar accions per millorar la situació social i laboral dels ciutadans. En el marc d’aquest pla, s’han impulsat diversos itineraris d’intervenció i orientació per a la inserció psicolaboral en persones que es troben en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió.  

Vuit persones han accedit al mercat durant el tercer trimestre d’aquest 2019, tot i tractar-se del període estival. Gràcies a l’acompanyament emocional i a la dotació d’eines de coneixement i explotació de recursos propis com l’apoderament o les habilitats socials es permet recuperar el benestar i facilitar la inclusió social. Les situacions de precarietat econòmica que s’han patit durant anys agreugen els trastorns psicològics, psicosomàtics, socials i físics de les persones en atur que si no s’aborden, s’agreugen amb el temps i fomenten la desmotivació i la inactivitat per acabar fent crònica l’exclusió social i dificultar la recerca activa de feina.

Les Franqueses del Vallès destaca des de fa anys pel seu dinamisme a nivell social i econòmic. La inversió municipal en ajuts directes a les persones s’ha multiplicat en els darrers anys i s’han posat en marxa diferents de projectes d’acompanyament i assessorament a persones amb risc d’exclusió social i laboral.

Arxivat a: Polítiques Socials
Feina per a persones en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)