Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'exregidora Martha Edel, en representació del Partit Popular, fa una aportació de més de 2.000 euros per destinar-los a plans d’ocupació

30/10/2019

Es tracta dels diners de què disposaven com a grup municipal després de perdre la representació al consistori

El Partit Popular va perdre la representació al consistori a les últimes eleccions municipals, celebrades el maig de 2019. De l’aportació municipal que fa l’Ajuntament de les Franqueses als diferents grups per a les seves despeses, el grup polític municipal encara disposa d’uns diners, en concret de 2.103,59 euros, que ha decidit atorgar al consistori per tal que es destinin a fomentar els plans d’ocupació.

Una vegada la seva exregidora Martha Edel hagi tancat el compte corrent del grup municipal del Partit Popular farà entrega d’aquests diners al consistori. Per la seva banda, alcalde, Francesc Colomé, ha pres el compromís, mitjançant un acord, de destinar-los a plans d’ocupació. 

Pel que fa als plans d’ocupació local, durant l’any 2019 l’Ajuntament ha contractat 13 persones amb un inversió de 115.963,90 euros. 

D’altra banda, des de 2010, any en què comença el Pla de Barris a Bellavista i el Servei d’Ocupació de Catalunya, SOC, concedeix a les Franqueses la primera subvenció per treball als barris, s’ha contractat a 179 persones aturades gràcies a aquests plans d’ocupació. La inversió feta fins a desembre de 2018 ha estat d’1.573.190,34 euros que han facilitat les contractacions a través del desenvolupament de diversos programes de millora i suport al municipi.

Arxivat a: Ajuntament
Martha Edel, exregidora del Partit Popular
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/07/2020 a les 14:31h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)