Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Jornada de portes obertes i festa de les Golfes a l'Espai Zero

28/10/2019

L'equipament especialitzat en activitats per a joves tanca una setmana plena de propostes

Les jornades de portes obertes de l'Espai Zero s'han realitzat en dues sessions. La primera, dirigida a joves d'entre 12 i 18 anys, plena de tallers culinaris de creps i broquetes i també, d'activitats tecnològiques per a fer de ciberespies. La segona sessió, dirigida als majors de 18 anys, ha proposat conèixer les activitats de l'espai a través d'una nit d'humor amb el monologuista Miguel Àngel Marín. Aquestes dues jornades han servit per a què molts joves que no participen habitualment en l'equipament fessin un tastet de tot el que hi trobaran durant el curs.

Paral·lament, l'Espai Zero i el Centre Municipal de Joves han celebrat un dels plats forts de cada temporada, la Festa de les Golfes. Una trobada, dedicada enguany a la sèrie "La Casa de Papel", que preguntava enguany als joves si serien capaços de desafiar el sistema. Sota aquesta premissa s'han realitzat campionats de tennis taula, billar, FIFA o cartes i activitats amb tallers i música.

Arxivat a: Infància i Joventut
Festa de les Golfes 1
Festa de les Golfes 2
Festa de les Golfes 3
Festa de les Golfes 4
Festa de les Golfes 5
Festa de les Golfes 6
Festa de les Golfes 7
Festa de les Golfes 8
Humor amb Miguel Ángel Marín 1
Humor amb Miguel Ángel Marín 2
Humor amb Miguel Ángel Marín 3
Taller de broquetes
Taller de ciberespies
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)