Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, un dels municipis per on passarà l'OnCodines Trail

10/10/2019

La cursa recaptarà diners pel suport a malalts oncològics i a les seves famílies

La cita serà el 21 de març 2020 però els organitzadors de l'OnCodines Trail, la secció runner del Club Atlètic Sant Feliu de Codines, han posat en marxa tota la maquinària per a aquesta fita esportiva. Es tracta d'una cursa amb un doble objectiu, l'esportiu i el solidari i, per tant, el nombre d'inscrits és fonamental per a la recaptació de fons.

Les inscripcions, obertes des de finals de setembre a www.oncodinestrail.cat, s'han de fer per equips d'entre 4 i 6 persones que tinguin com a objectiu, d'una banda, completar la cursa i, de l'altra banda, recaptar un mínim de 600 euros per a destinar-los a la Fundació Oncovallès i a la Barcelona Brain Health Initiative. 

El recorregut de la cursa d'iniciarà el 21 de març a les 8 h de Sant Feliu de Codines, des d'allà s'iniciaran els dos recorreguts previstos, un per a corredors, de 70 quilòmetres i un altre, per a caminaires, d'uns 55 quilòmetres. Els dos recorreguts transcorren paral·lels durant gairebé tota la ruta i passaran per 11 municipis del Vallès Oriental i del Moianès: Sant Feliu de Codines, Sant Quirze de Safaja, l'Ametlla del Vallès, Figaró, la Garriga, les Franqueses, Granollers, Canovelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells i Caldes de Montbui. La ruta circula per indrets emblemàtics com Sant Miquel del Fai, Puiggraciós, el bosc de Malhivern o la plaça de la Font del Lleó. El temps màxim per a fer el recorregut és de 16 hores.

Els beneficiaris de les recaptacions seran la Fundació Oncovallès dedicada a l'acompanyament mèdic, psicològic i social als malalts de càncer i a les famílies; i la Barcelona Brain Health Initiative, un projecte de l'Institut Güttman de dical a la salut cerebral i a la investigació de les malalties del cervell. 

Podeu trobar més informació sobre el projecte i la cursa al mateix enllaç de les inscripcions.

Arxivat a: Esports
Representants de tots els municipis per on passarà l'OnCodines Trail
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/04/2020 a les 16:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)