Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dilluns, comença la Jornada d’Esport i Cooperació ‘Goals for Africa’, a les Franqueses

04/10/2019

Victor Ochen, ambaixador de les Nacions Unides, en disculpa l’absència per motius de força major i aliens a l'organització

Can Ribas – Centre de Recursos Agraris acull aquest dilluns, 7 d’octubre,  la Jornada d’Esport i Cooperació, que organitza l’AE Ramassà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses.

Victor Ochen, ambaixador ODS de Nacions Unides, conseller d’ACNUR i director de l’African Youth Initiative Network (Ayinet), no hi podrà participar, atès que no ha pogut viatjar des d’Uganda per motius de força major i aliens a l'organització. 

 Aquesta absència ha provocat canvis en la programació de les ‘Jornades d’Esport i Cooperació’.

Malgrat tot, la Jornada d’aquest dilluns manté tot l’atractiu, amb la presència d’autoritats i la participació de ponents i d’experts de diverses entitats, fundacions i ONG’s, estatals i internacionals, relacionades amb la solidaritat, la cooperació i com l’esport pot contribuir en el desenvolupament dels pobles per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

La Jornada d’Esport i Cooperació ‘Goals for Africa’, s’inaugurarà a les 17.30 h, amb la presència de Manel Vila, director general de Cooperació de la Generalitat de Catalunya; Pere Vilà, representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya; Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Montse Vila, regidora d’Esports, i Pere Bufí, president de l’AE Ramassà. 

A partir de les 17.45 h començaran tot un seguit de xerrades i presentacions de projectes que vehiculen esport, solidaritat i cooperació. La jornada finalitzarà amb la taula rodona ‘Esport i cooperació, de la mà per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides’.

Com a ponents, hi participaran: Patricia Campos, presidenta de Goals for Freedom; Chema Lamirán, màrqueting i comunicació de Goals for Freedom; Ben W. S. Miller, partnership & communication de Common Goal - Streetfootballworld; Sergi Mingote, esportista d’alt rendiment i ambaixador de la candidatura olímpica Pirineus – Barcelona 2030 i president d’Onat Foundation; Natàlia Anguera, directora del Comitè Català d’ACNUR /UNHCR; Adriana Orbea, gestora de projectes de Fundació LaLiga; Vicente Javaloyes, doctor en dret i professor d’INEFC; Maria Zapata, vocal del comitè català i vocal de la Junta d’Unicef; Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social Corporativa / Coordinador Respon.cat/Soci de Vector5; Pere Bufí, president de l’AE Ramassà; Marc Larripa, mànager de l’Àrea Social i Cooperació Internacional de l’AE Ramassà, i Jordi Grivé, coordinador general de l’AE Ramassà.    

  

JORNADA D’ESPORT I COOPERACIÓ ‘Goals for Africa’

Dilluns, 7 d’octubre

De 17 a 20.45 h

Can Ribas – Centre de Recursos Agraris – Les Franqueses del Vallès

  • 17 h Recepció dels participants
  • 17.30 h  Inauguració

Amb presència de Manel Vila, director general de Cooperació de la Generalitat de Catalunya; Pere Vilà, representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya; Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Montse Vila, regidora d’Esports, i Pere Bufí, president de l’AE Ramassà.

  • 17.45 h Presentació ODS i Agenda 2030, amb Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat i soci de Vector5

Josep Maria Canyelles presentarà els Objectius de Desenvolupament Sostenible i els objectius per al 2030, com a expert en Responsabilitat Social de les Empreses i de les Organitzacions, i el desenvolupament de Territoris Socialment Responsables. 

  • 18.00 h Presentació de ‘Goals for Africa’, amb Pere Bufí i Jordi Grivé, president i coordinador, respectivament de l’AE Ramassà

 El club de futbol AE Ramassà explicarà el projectes solidaris que duu a terme al continent africà des de l’any 2006, vinculats amb l’esport, la cooperació i l’educació, en els quals l’Ajuntament de les Franqueses també hi col·labora activament.

  • 18.20 h Presentació de Goals for Freedom, a càrrec de Patricia Campos i Chema Lamirán, presidenta i assessor de comunicació de Goals for Freedom, respectivament

Goals for freedom és un projecte que fomenta la igualtat de drets a través de l’esport, que es desenvolupa a Uganda. Té com a missió el treball pel desenvolupament de l’autoestima, l’apoderament, la presa de decisions i la capacitat de lideratge de les dones, les adolescents i les nenes per produir un canvi en la societat a través del futbol. 

  • 18.50 h Presentació de Streetfootballworld, amb Ben W.S. Miller, Patnerships and Media, de Common Goal

En col·laboració amb la UEFA, Streetfootballworld treballa per utilitzar el poder del futbol per donar suport en el canvi social i en el desenvolupament, especialment en els països més pobres i col·laborant amb organitzacions que ajuden els joves més desafavorits.

  • 19.20 h Presentació de la Fundació LaLiga, a càrrec d’Adriana Orbea, gestora de projectes de l’entitat

La Fundació LaLiga exerceix com a nexe d’unió de les fundacions dels equips La Liga, que treballa per la transformació de la societat amb els valors propis i positius del futbol. 

  • 19.50 h Descans
  • 20.05 h Taula rodona ‘Esport i cooperació, de la mà per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Amb la participació de Manel Vila, director general de Cooperació de la Generalitat de Catalunya; Natàlia Anguera, directora del Comitè Català d’ACNUR/UNHCR; Maria Zapata, vocal de la Junta d’UNICEF Comitè Catalunya; Sergi Mingote, esportista d’alt rendiment i ambaixador de la candidatura olímpica Pirineus – Barcelona 2030 i president d’Onat Foundation; Vicente Javaloyes, doctor en dret i professor d’INEFC, i Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social corporativa, coordinador de Respon.cat i soci de Vector5.
  • 20.45 h Cloenda de la Jornada

Les inscripcions per assistir a aquesta jornada són obertes i s’han de realitzar al formulari: http://goalsforafrica.ramassa.com/#registro. L’aforament és limitat i, per tant, l’accés estarà supeditat a la capacitat de la sala, tenint prioritat les persones que han realitzat la inscripció prèviament.

 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Goals for Africa
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)