Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa les activitats i propostes del curs 2019/20 per a infants i joves de les Franqueses

01/10/2019

Aquest mes d'octubre hi haurà jornades de portes obertes per donar a conèixer les propostes als Centres Municipals de Joves i a l'Espai Zero

Inici de curs, nous propòsits, noves activitats, nova temporada... Les activitats per a infants i joves als Casals infantils municipals, als Centres Municipals de Joves i a l'Espai Zero ja estan en marxa.

En concret, els Casals infantils municipals, adreçats a infants de 3 a 12 anys, es duen a terme al Centre Cultural de Can Ganduxer  i al Centre Cultural de Bellavista, cada dia, de dilluns a divendres, de les 16.30 a les 18.30 h. Es tracta de serveis educatius que fomenten l’aprenentatge, la convivència en grup, el respecte i la tolerància mitjançant activitats al mateix centre, però també amb sortides, convivències i tallers de natura, que permeten promocionar des d’hàbits bàsics fins a habilitats motrius i manuals. El casal també ofereix el servei de recollida a escoles.

El Centre Municipal de Joves, ubicat al Centre Cultural de Bellavista i al Centre Cultural de Can Ganduxer, està adreçat a nois i noies a partir dels 12 anys.  Aquest mes d’octubre, el Centre Municipal de Joves proposa diverses jornades de portes obertes. El dilluns, 7 d’octubre, al Centre Cultural de Bellavista, i el dimarts 8 d’octubre al Centre Cultural de Can Ganduxer, de les 17.30 a les 20.30 h, hi haurà berenar, música en viu i d’altres activitats; mentre que el dia 9 i 10 d’octubre, respectivament es podran conèixer totes les propostes d’aquest curs.

Els centres municipals de joves són espais que promouen dinàmiques de grup i on es duen a terme accions per conèixer l'entorn, adquirir valors, participar en tallers, jocs, sortides, festes populars, però que també són llocs ideals on es poden fer treballs en grup, deures, estudiar..

A l'Espai Zero, ubicat al Centre Cultural de Bellavista, també s’han organitzat portes obertes per donar a conèixer totes les propostes d’aquesta temporada, amb dues sessions. La primera serà el dijous, 17 d’octubre, i estarà adreçada a joves amb edats de 12 a 17 anys. De 17.30 h a 20 h, hi haurà taller de creps, de broquetes i l’activitat ciberespies. El divendres, 18 d’octubre, per a joves de 17 a 30 anys, hi haurà visita a l’Espai Zero (20.30 h) i Nit d’humor, a càrrec de Miguel Ángel Marín, a la cafeteria de l’Espai Zero (21 h).

En aquest equipament es pot trobar informació i assessorament en temes d’ensenyament, viatges, feina, concursos, concerts i es pot gaudir d’un espai de trobada on consultar llibres, revistes... A més a més, hi ha jocs i equips informàtics a la disposició dels usuaris i es pot participar i col·laborar en les activitats i tallers que s’hi realitzen.

Arxivat a: Infància i Joventut
Portes obertes
Portes obertes
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)