Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El passeig central de la carretera de Ribes es dirà Passeig del Primer d’Octubre

30/09/2019

La proposta s’ha presentat mitjançant una moció d’IEC-AM i SAL-CUP-AMUNT, que s’ha aprovat també amb els vots de JxLF

El passeig central de la Carretera de Ribes, conegut més popularment com la Rambla, es dirà Passeig del Primer d’Octubre. Els grups municipals d’Imagina Esquerra en Comú – Acord Municipal (IEC-AM) i Sal – Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa Municipalista (Sal-CUP-AMUNT) han presentat una moció amb aquesta proposta “com a homenatge als veïns i veïnes de les Franqueses que es van esforçar per preservar els drets individuals i col·lectius i que van fer possible el referèndum d’autodeterminació”.

La moció, que s’ha aprovat també amb els vots a favor de Junts per les Franqueses (JxLF), proposa el nom de Passeig del Primer d’Octubre pel tram comprès entre la plaça Gaudí fins a la rotonda abans de la plaça de l’Ajuntament. Cal aclarir que aquest nom només farà referència a la part central del passeig i, per tant, no afectarà de cap manera l’adreça dels veïns i veïnes que viuen a la Carretera de Ribes.

Arxivat a: Ajuntament
Passeig del Primer d'Octubre
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)