Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen les obres de rehabilitació de set edificis de Bellavista, inclosos en la convocatòria d'ajuts del Pla de Barris

26/09/2019

Des de l’any 2014, trenta-vuit finques s’han beneficiat d’aquestes subvencions, amb un import global superior al milió d’euros

Aquest mes de setembre han començat les obres de rehabilitació dels elements comuns de set edificis de Bellavista, inclosos en la convocatòria 2019 d’ajuts del Pla de Barris. Enguany, l’import total de les subvencions atorgades a les finques beneficiàries ascendeix a un total de  225.756,84 euros.

L’objectiu dels ajuts a la rehabilitació és aconseguir l’adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d’habitabilitat dels edificis plurifamiliars d’ús residencial d’un mínim de planta baixa més dues plantes pis i amb una antiguitat superior als vint-i-cinc anys, de l’àmbit territorial delimitat pel Pla de Barris de Bellavista.

En aquesta convocatòria d’ajuts a la rehabilitació del Pla de Barris es van presentar 9 edificis, de les quals 2 no van adjuntar la documentació requerida i, per tant, van quedar-ne  exclosos. Els edificis objecte de l’actuació es troben als carrers Aragó, Girona, Escala, Orient, al Passeig d’Andalusia i al carrer de Barcelona.

Les obres de rehabilitació seran específiques per a cada edifici, tot i que, en general, l’actuació se centrarà en l’esmena de patologies estructurals, la rehabilitació de façanes posteriors, patis interiors i mitgeres, l’adequació de les instal·lacions comunitàries (aigua, gas, electricitat...), la rehabilitació de cobertes i terrasses, la retirada d’elements obsolets de fibrociment amb amiant, la millora de les condicions d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques l’adequació dels espais comuns de l’edifici (vestíbuls i escala) i la millora de l’eficiència energètica.

Des de l’any 2014, un total de 38 edificis s’han beneficiat dels  ajuts a la rehabilitació de Pla de Barris de Bellavista, amb una subvenció global d’1.319.772,28€.

Arxivat a: Pla de Barris
Rehabilitació al c. Aragó
Rehabilitació al Pg. d'Andalusia
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2021 a les 12:29h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)