Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

ATENCIÓ! PLACES ESGOTADES S'amplien als dies 17 i 24 d'octubre les dates per conèixer els ratpenats del Parc del Falgar

20/09/2019

La sessió naturalista ha esgotat les places per la sessió del 10 d'octubre

Els dies 17 i 24 d'octubre, de les 19.30 a les 21 h, són les noves dates proposades pel taller Vine i Conèixer els ratpenats del Parc del Falgar, després que la sessió programada pel 10 d'octubre hagi esgotat les places disponibles. 

El Parc del Falgar és un espai natural d'important diversitat biològica. Mesos enrere, ja es va poder comprovar amb el taller per conèixer les papallones que s'hi poden trobar. Ara, podrem saber més sobre els ratpenats, aquest mamífers voladors nocturns dels quals se n'ha constatat una alta presència al parc. Aquestes sessions naturalistes són obertes a tothom que hi vulgui participar, i seran conduïdes per un especialista de la fundació World Nature, que ajudarà a sentir, a veure i a identificar els ratpenats del Parc del Falgar i desvetllarà els secrets i les curiositats d'aquesta espècie.

Les inscripcions ja són obertes i es poden fer fins al dia 10 d'octubre, al telèfon 938 616 360 o al correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El punt de trobada de tots els participants serà la zona de pícnic del Parc del Falgar. 

Aquestes dos nous tallers programats són possibles gràcies a la col·laboració de la Fundació Teràpia a Cavall (FTAC), una entitat sense ànim de lucre que, amb una combinació de cavalls, fisioteràpia i entorn natural, es dedica a millorar la qualitat de vida de nens i nenes amb diversitat funcional o necessitats especials, ajudant-los a assolir els objectius terapèutics traçats, en un ambient relaxat, segur i divertit.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Places esgotades pel taller de ratpenats
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)