Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Mestres i professors nouvinguts a les Franqueses participen a la 5a Trobada Inaugural

06/09/2019

La sessió presenta el municipi i tots els recursos educatius disponibles

Una cinquantena de mestres i professors que durant aquest curs 2019-2020 i per primera vegada treballaran a les escoles i als instituts de les Franqueses s'han trobat a Can Ganduxer per conèixer una mica millor el municipi. Es tracta de la 5a edició de Trobada Inaugural que organitza l'àrea d'Educació de l'Ajuntament per donar la benvinguda als nous docents. Enguany, les Franqueses comptarà amb més de 300 docents a les escoles bressol, centres d'Educació Infantil i Primària, instituts de Secundària i estudis postobligatoris i al Centre de Formació d'Adults.

Durant la trobada, a més a més, de conèixer les característiques principals del municipi i dels seus pobles, els assistents també han conegut el Projecte Educatiu Comunitat i Escola que vehicula i coordina totes les accions educatives promogudes des dels centres educatius i les diverses àrees de l'Ajuntament i que es realitzen dins i fora de l'aula, com el teatre a les escoles, la participació en les activitats culturals o l'organització de cicles i xerrades per a famílies i entitats educatives, entre moltes altres propostes. Aquestes activitats es vertebren a través de diverses línies d'actuació:

  • Creació d’espais de trobada, intercanvi i comunicació
  • Promoció i difusió dels centres educatius del municipi
  • Disseny d’accions orientades a treballar l’educació en valors
  • Formació orientada a la criança i l’educació
  • Dinamització de les associacions educatives

I tenen com a objectiu acomplir els eixos principals del Projecte Educatiu Comunitat i Escola:

  • Col·laborar en la promoció i integració dels centres educatius com a ens clau en el futur del municipi i com a part de la vida social i cultural del poble.
  • Establir estratègies i accions per a que centres educatius, AMPA/AFA i Serveis Municipals puguem promocionar el civisme, la cordial convivència, la promoció sociocultural i educativa dels ciutadans.
  • Promoure la cohesió social.

Durant la xerrada ha estat presents els diferents responsables polítics de les àrees d'Educació i d'Infància i Joventut, a més a més, dels tècnics de l'àrea. També ha estat present la inspectora de zona, Magda Palà.

 

Arxivat a: Educació
5a Trobada Inaugural curs 2019-2020 3
5a Trobada Inaugural curs 2019-2020 1
5a Trobada Inaugural curs 2019-2020 2

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)