Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Homenatge als col·laboradors de l’envelat d’animals de la Fira de Nadal

05/09/2019

L’Ajuntament vol reconèixer la feina feta durant gairebé 25 anys

Esteve Rodoreda, Jordi Marín i David Cejudo, en nom de la seva família, han estat els protagonistes de l’acte de reconeixement que l’Ajuntament de les Franqueses ha organitzat per agrair la feina feta durant la Fira de Nadal des de ja fa gairebé 25 anys.

Tal i com ha destacat l’alcalde, durant tot aquest temps, “ha estat gràcies a aquestes tres famílies ramaderes que s’ha pogut instal·lar l’envelat amb els animals durant la fira”. També s’ocupen de les bèsties i del seu benestar durant tot el cap de setmana. Ara, tot i que reconeixen que la normativa i els tràmits són cada any més feixucs i que el nombre de ramaders disminueix any rere any,  continuen refermant la seva voluntat de continuïtat com a col·laboradors de la Fira de Nadal i de mantenir l’essència agrícola i ramadera del municipi durant aquesta festa d’hivern.

L’acte, que ha consistit en l’entrega de la façana de l’Ajuntament, ha comptat amb la presència de l’alcalde, Francesc Colomé, i de la regidora de Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Activitats, Sònia Tena. També han estat presents com a mostra d’agraïment als homenatjats, la regidora Marta Reche i els regidors Joan Antoni Marín, José Antonio Aguilera i Moisés Torres.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Foto del homenatjats amb l'alcalde i els regidors
Rodoreda, Marín i Cejudo
Jordi Marín
Esteve Rodoreda
David Cejudo
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)