Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Complex Esportiu Municipal de les Franqueses renova la sala de fitnes

04/09/2019

S'instal·larà nova maquinària, s'habilitarà una zona de treball funcional i es renovarà el paviment

A partir del dia 12 de setembre, la sala de fitnes del Complex Esportiu Municipal de les Franqueses presentarà nova imatge. 

Aquesta setmana han començat les obres de condicionament dels 410 metres quadrats de la sala de fitnes, que inclouen la instal·lació de nou paviment, la renovació de la maquinària i del material i l’habilitació d’una nova zona de treball funcional.

Concretament, hi haurà nova maquinària i material per al treball de musculatura específica i es renovaran totes les màquines de treball cardiovascular, amb la instal·lació d’un total d’11 cintes de córrer, 8 el·líptiques, 5 bicicletes estàtiques verticals i 3 d’horitzontals, 2 escales mecàniques, una bicicleta combinada d’exercicis amb braços i 2 de rems.

Pel que fa a la nova zona de treball funcional i en suspensió, estarà orientat tant a realitzar entrenaments en petits grups de persones mitjançant circuits, com per a entrenaments personals i/o d’ús lliure. Aquest espai comptarà amb equipament i material d’ús específic.

Mentre durin les tasques de millora, la instal·lació romandrà tancada, coincidint també amb l'aturada tècnica que es realitza anualment.

Arxivat a: Esports
Nova maquinària
Nou paviment
Cinta fitnes
Obres fitnes
Sala fitnes
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)