Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El dilluns, dia 2, s'obren les inscripcions de les activitats esportives d'iniciació a les escoles

26/08/2019

També es reprenen les inscripcions de les activitats esportives del Patronat d'Esports, amb places disponibles, tot i que amb alguns grups tancats en handbol i en bàsquet.

El proper dilluns, 2 de setembre, comença el període de noves inscripcions de les activitats esportives municipals que ofereix el Patronat Municipal d’Esports  per la temporada 2019/20, les activitats per a adults a partir dels 18 anys i les activitats esportives d’iniciació a les escoles per a infants a partir de P3. En tots els casos, la tramitació s’haurà d’efectuar a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports, de dilluns a dijous, en horari de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h, i el divendres, de 9 a 14 h.

En relació a les activitats esportives d’iniciació a partir de P3 a les escoles, l’Escola Camins, l’Escola Joan Sanpera i Torras i l’Escola Guerau de Liost ofereixen: psicomotricitat a P3 i P4, iniciació esportiva a P5 i 1r i aeròbic, de 2n a 6è. L’Escola Bellavista Joan Camps compta amb psicomotricitat a P3 i P4 i iniciació esportiva a P5 i 1r. A més a més, l’Escola Camins hi afegeix bàsquet, de primer a sisè.

En tots els casos, les places són limitades i la documentació bàsica que cal portar per a les inscripcions és aquesta: fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta sanitària, dades bancàries i pagament del primer trimestre + tramitació de la mútua esportiva,  despeses de gestió i  matrícula/inscripció.

Pel que fa les activitats esportives municipals, ja estan plens alguns grups. Concretament, en handbol, l’infantil i el cadet masculí i, en bàsquet, l’infantil femení. Tot i amb això, encara queden grups oberts en altres categories d’aquestes modalitats i en la resta d’esports que s’ofereixen:  karate, tennis, pàdel, bàdminton i voleibol, aquesta última una de les novetats de l’oferta esportiva que ofereix aquest any el Patronat Municipal d’Esports.

El Patronat Municipal d’Esports vol animar els infants aquest curs a provar el bàdminton i el voleibol, dos esports que es desenvoluparan a les noves instal·lacions del Pavelló Poliesportiu Espai Can Prat. Les inscripcions estan obertes per les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

Pel que fa a les activitats adreçades a adults a partir dels 18 anys, hi ha places disponibles per a la pràctica de tennis i de pàdel, a més de les activitats esportives relacionades amb el manteniment físic i salut per a gent gran i per a adults, la marxa nòrdica (el grup del dilluns a les 9 h del matí ja està totalment complet) i el cicle de passejades i marxa nòrdica per a la gent gran 'A cent cap als 100', en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. En conveni amb l'Associació Apadis, també es promou l'handbol adaptat.

Podeu consultar la informació detallada i la documentació que necessiteu per a les inscripcions, al document adjunt.

Arxivat a: Esports
Esport a les Franqueses 2019/20

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/07/2020 a les 11:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)