Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els inscrits al Casal de setembre iniciaran el dia 2 les activitats als centres culturals de Bellavista i de Can Ganduxer

23/08/2019

Una proposta lúdica, de convivència i d'aprenenatge, que contribueix a la conciliació familiar i a la represa d'hàbits després de les vacances

Conscients que el retorn laboral dels pares i les mares és, sovint, anterior a la represa de l'escola i amb la voluntat de contribuir a la conciliació familiar, ja fa anys que l'Ajuntament de les Franqueses organiza el Casal infantil de setembre. Els infants, que ja es van inscriure al mes de juliol, desenvoluparan l'activitat del dilluns dia 2 al dimarts 10 de setembre, repartits en dues ubicacions, al Centre Cultural de Bellavista i al Centre Cultural de Can Ganduxer. L'horari de funcionament serà de les 9 a les 13 h, amb serveis opcionals de menjador i d'acollida de tarda.

El Casal de setembre és, també, una manera òptima de tornar a uns hàbits de rutina previs a l'inici del curs escolar en un entorn lúdic, de conviviència i d'aprenentatge. Els infants que s'hi han inscrit podran gaudir de múltiples activitats, jocs i excursions.

Arxivat a: Infància i Joventut
El superherois ha estat la temàtica del casal d'estiu 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)