Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Retirades les soques del passeig d'Andalusia

09/08/2019

Ara s'arranjaran les voreres afectades i al febrer es replantaran els arbres

L'Ajuntament ha retirat 7 de les 8 soques de les antigues mèlies que hi havia plantades al passeig d'Andalusia. Aquests arbres es van retirar ja fa uns mesos perquè les arrels estaven malmeten les voreres. Ara, quan les arrels ja han perdut força, s'han retirat totes les soques, excepte la més propera a la plaça de l'Esbarjo ja que per sota hi passen conduccions de gas. Aquest escocell es taparà i quedarà segellat.

Durant les properes setmanes s'arranjaran els panots de la vorera que han quedat malmesos i al febrer es plantaran nous arbres, fotínies red robin, com les que ja hi ha al final del passeig. Les arrels d'aquesta espècie no són agressives i s'evitaran els desperfectes a la vorera.

Arxivat a: Obres i Serveis
Soques passeig d'Andalusia 3
Soques passeig d'Andalusia 2
Soques passeig d'Andalusia 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/07/2020 a les 14:28h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)