Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Festa Major de Corró d'Amunt, dos caps de setmana d'activitats per a tothom

05/08/2019

El teatre i les havaneres tanquen la festa

Tot i que el gruix de la Festa Major de Corró d'Amunt ha estat el primer cap de setmana d'agost, els dies 20 i 27 de juliol, els veïns del poble i de la resta de les Franqueses ja van poder anar obrint boca. Primer, el 20 de juliol, amb la 14a edició de la Caminada Nocturna. Després, el 27, amb la Nit dels Escaldums, una activitat que començava a les 18 h amb una xerrada sobre feminisme i món rural i continuava al vespre amb concerts i activitats. Aquesta trobada reivindicava el caràcter rural de Corró d'Amunt i es definia com a "neorural fest".

El primer cap de setmana d'agost, però, ha acollit la majoria d'actes programats. Divendres, 2 d'agost, la tarda començava amb les sacsejades d'un toro mecànic i amb les inauguracions de les exposicions de pintura d'Elisa Martínez i d'"Empremptes" una mostra de les mirades dels més grans del poble. Tot seguit, botifarrada i el pregó a càrrec del músic Quim Batlle, veí de Corró d'Amunt des de fa 40 anys i percussionista de la banda "Retro's Sound" que ha tancat la nit de festa major de divendres.

Dissabte al matí ha estat el moment de fer esport, a primera hora amb el torneig de petanca i tot seguit l'esmorzar amb bicicleta. Cap al migdia, la festa s'ha omplert de colors amb la festa holi. Per acabar el matí i enfilar la tarda, la ruta de tapes ha ajudat a obrir la gana. A la tarda, la companyia Vermut ha pujat a l'escenari amb l'espectacle de circ "Ni cap ni peus" i el vespre de dissabte ha estat el moment de conèixer els cuiners més dolços de Corró d'Amunt amb el concurs de pastissos de festa major. I d'un concurs a un altre amb la tercera edició del concurs de balls de saló. En acabar, ball per a tothom.

La missa de festa major amb el cant dels Goigs de Sant Mamet ha obert la jornada de diumenge. A la tarda, primer sardanes amb la cobla Ciutat de les Roses, també futbol entre solters i casats i al vespre el teatre del Grup Teatre Boina que han posat dalt l'escenari "Confidències" de Pere Anglas i per tancar la Festa Major de Corró d'Amunt 2019, havanera amb el grup Crema Catalana i rom cremat per a tothom.

Aquí trobareu la galeria d'imatges de la festa major.

Arxivat a: Cultura
Pregó i exposicions 1
Pregó i exposicions 2
Pregó i exposicions 3
Espectacle de circ 1
Espectacle de circ 2
Concurs de pastissos i balls 1
Concurs de pastissos i balls 2
Concurs de pastissos i balls 3
Nit dels Escaldums 1
Nit dels Escaldums 2
Nit dels Escaldums 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)