Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Punt i final a la Festa Major de Marata 2019

29/07/2019

Han estat dos caps de setmana plens de música, activitats, teatre i tradicions

Les havaneres i el rom cremat han tancat dos caps de setmana d'activitats al poble. El Grup de Teatre del Centre Cultural de Marata va donar el tret de sortida a la festa, va ser el dia 19 de juliol, amb la posada en escena de "La importància de ser Frank" d'Òscar Wilde, una obra que s'ha pogut tornar a veure el divendres 26. El mateix cap de setmana de l'estrena, el primer de la festa major, els maratencs també han jugat a futbol per fer una mica d'esport abans del Maratafolk.

El gruix de les activitats, però, s'han concentrat entre el 26 i el 28 de juliol. Dissabte, també ha estat el moment de fer esport amb el 42è Cros Popular i a la tarda, jocs infantils i ball a la plaça per tancar el dia. Diumenge, la missa solemne amb la cantada dels Goigs de Santa Coloma ha iniciat el darrer dia de festa major. Al migdia, els veïns i les veïnes de Marata s'han aplegat amb un objectiu, ballar els balls de l'Espolsada i del Pericó, una de les tradicions més nostrades del poble i del municipi. 

La Festa Major de Marata 2019 s'ha tancat amb les havaneres del grup Barcarola i el rom cremat.

Visiteu la galeria d'imatges de la festa.

Arxivat a: Cultura
Ball de l'Espolsada 1
Ball de l'Espolsada 2
Ball de l'Espolsada 3
Ball de l'Espolsada 4
Teatre "La importància de ser Frank" 1
Teatre "La importància de ser Frank" 2
Teatre "La importància de ser Frank" 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2021 a les 08:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)