Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Francesc Colomé, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental

19/07/2019

L’alcalde de les Franqueses del Vallès ha estat escollit aquest divendres amb 19 vots a favor

L’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, ocupa a partir d’aquest divendres el càrrec de president del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Colomé ha estat nomenat en el Ple de Constitució, que s’ha celebrat al migdia a la sala Tarafa de Granollers, amb 19 vots a favor. El pacte de govern d’aquest nou mandat està format pels grups comarcals de Junts, PSC – Candidatura de Progrés i En Comú Guanyem. Segons es desprèn de l’acord, Colomé presidirà el Consell Comarcal els primers dos anys i prendrà el seu relleu el socialista Emiliano Cordero els dos anys següents.

Una vegada escollit president, Francesc Colomé ja ha avançat els objectius que es fixarà en aquest nou càrrec assegurant que treballarà per millorar el finançament dels Consells Comarcals. A més, Francesc Colomé s’ha fixat quatre eixos essencials: la vessant social; generar economia; preservar el medi ambient i el territori; i aportar per la innovació i la tecnologia.

Francesc Colomé ha fet incís en la seva vocació al servei públic, que ha marcat la seva trajectòria tan professional com personal. Treballador de l’Ajuntament de Granollers des de 1985, el 1999 entra a format part de la política activa com a regidor a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, d’on és alcalde des de 2011. “El fet de gestionar un municipi de cinc pobles m’ha aportat molta experiència i la sensibilitat per dotar de serveis aquests pobles sempre respectant cadascuna de les seves identitats. Precisament aquesta peculiaritat, el fet de ser cinc pobles i un municipi, crec que m’aporta una visió molt àmplia de la proximitat, de la importància de crear xarxes que ens ajudin a sumar. I aquesta és la nostra responsabilitat quan estem al capdavant de càrrecs públics”, ha dit durant el seu discurs. “Jo em declaro un autèntic defensor de les administracions del nostre país. Totes i cadascuna d’elles són importants per fer-nos créixer com a poble i vetllar perquè la ciutadania pugui viure amb dignitat”, ha afegit.

Durant el Ple de Constitució, Francesc Colomé ha agraït el suport i la confiança depositada en ell. “Avui comencem un nou mandat i m’heu atorgat la responsabilitat d’encapçalar-lo com a President. És per aquest motiu, que enceto aquesta nova etapa amb el compromís de vetllar perquè les tasques encomanades pel nostre Parlament siguin una garantia per al benestar de tots i cadascun dels 39 municipis que formen part de la nostra comarca. Per a mi serà tot un honor compaginar aquest nou càrrec amb l’alcaldia de les Franqueses del Vallès. Treballar des de la política de proximitat continuarà sent la meva prioritat”, ha dit.

Arxivat a: Ajuntament
Francesc Colomé, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental
Francesc Colomé, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)