Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Una vintena d'infants i joves participen aquest estiu en la tercera edició del Casal inclusiu

16/07/2019

Un espai de lleure on es fomenta l'autonomia, la participació, el desenvolupament i la socialització de les persones que hi participen

Una vintena d' infants i joves, 9 dels qual de les Franqueses del Vallès, participen aquest estiu en la tercera edició del Casal inclusiu, que s'adreça a persones amb necessitats especials i que impulsa els ajuntaments de les Franqueses i de Granollers. Es tracta de persones amb edats compreses entre els 5 i 16 anys que troben en aquest casal un espai de lleure, en el qual es proposen activitats educatives i culturals que fomenten la participació, l’autonomia, el desenvolupament i la socialització. Aquest estiu, en concret, el centre d’interès gira al voltant dels continents.

El casal es duu a terme fins al 26 de juliol a l’Escola Lledoner de Granollers, de 9 a 13 h, de dilluns a divendres, amb serveis opcionals d'acollida al matí i a la tarda i menjador.  Els participants del Casal inclusiu no només fan activitats a dins del recinte escolar sinó que, entre d'altres accions a l'exterior, cada matí surten fins al parc del Lledoner, a on esmorzen i juguen. Una experiència, en definitiva, enriquidora no només per als infants, que s'ho passen d'allò més bé, sinó també per als monitors.

Aquest matí, la regidora d'Infància i Joventut, Marta Reche, juntament amb el president del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Juan Antonio Corchado, acompanyat de tècnics del consistori, han participat en una visita al Casal Inclusiu i han conegut més detalls del projecte de la mà de monitors i responsables del casal. També han participat a la visita l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral i el regidor d'Educació, Infància i Joventut de Granollers, Francesc Arolas.

 

 

Arxivat a: Infància i Joventut
Casal inclusiu
Casal inclusiu
Casal Inclusiu - 2019
Casal Inclusiu - 2019
Casal Inclusiu - 2019
Casal inclusiu
Casal inclusiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)