Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els superherois, la potenciació dels talents i el reciclatge, eixos dels casals d'estiu

09/07/2019

Als tallers de l'Espai Zero aquesta setmana estan treballant els instruments de vent i els participants dels campaments ja són a Montesquiu

Els casals, campaments i activitats per a joves de l'Espai Zero viuen la segona setmana d'activitat, amb la participació de 480 joves i infants. Als casals d'estiu a les escoles, els infants treballen enguany la temàtica dels superherois i, a partir d'aquí, es fan accions per tal d'impulsar els talents de cadascú. Els jocs i les activitats d'aigua no hi falten, a la vegada que es potencia l'autonomia, el reciclatge i els valors.

Als tallers de l'Activa l'Estiu de l'Espai Zero, els joves que hi participen s'endinsen en una temàtica diferent cada setmana. La passada, van fer activitats de caire experimental i lúdic, i aquesta, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany, els instruments de vent en són els protagonistes. La propera setmana serà el torn de la robòtica i la següent es transformaran en ''Youtubers'. Aquest dilluns també han començat els campaments de joves a Montesquiu.

Per conèixer de primera mà les activitats que realitzen els infants i joves aquest estiu, la regidora Marta Reche i tècnics de l'àrea d'Infància i Joventut han visitat aquest dilluns i dimarts els diferents casals d'estiu del municipi. 

Podeu consultar la galeria de fotografies aquí

Arxivat a: Infància i Joventut
Casal a l'Escola Colors
Sortida dels campaments
Casal Escola Joan Sanpera
Escola Camins
Casal de Llerona
Casal de Corró d'Amunt
Casal a l'Espai Zero
Casal a l'Espai Zero
Sortida dels campaments
Casal a l'Escola Colors
Casal Escola Colors
Casal Escola Bellavista - Joan Camps
Casal Escola Joan Sanpera
Casal de Corró d'Amunt
Escola Camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)