Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses rep la Selecció d'Uruguai que competeix als Roller World Games

05/07/2019

El combinat uruguaià entrena aquesta setmana a la pista de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt

L'Ajuntament de les Franqueses ha ofert, aquest dijous a la tarda, a la sala de plens, una recepció a la Selecció d'Uruguai d'hoquei patins. El combinat uruguaià entrena aquesta setmana, concretament ahir dijous i dissabte, dia 6 a la tarda, a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt, com a preparació del Campionat Challenger's masculí dels Roller World Games Barcelona 2019.

L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora d'Esports, Montse Vila, han donat la benvinguda a la selecció i els ha desitjat molta sort en aquest campionat que s'inicia el dilluns, dia 8, davant la selecció belga, a la subseu de Terrassa.

Per la seva part, el director tècnic Jorge Escobar i el capità de la selecció, Claudio Maeso, s'han mostrat molt contents i agraïts per la recepció i per l'acollida que els ha ofert el consistori i el Club Hoquei Les Franqueses. En aquest sentit,  l'acte de recepció també ha comptat amb l'assistència d'Òscar Jurado, del Club Hoquei Les Franqueses i de jugadors i jugadores de l'entitat esportiva.

Els membres de la selecció han signat en el llibre d'honor del Patronat Municipal d'Esports i el director tècnic, Jorge Escobar ha rebut de mans de l'alcalde el regal institucional, la façana de l'edifici consistorial. Finalment s'ha fet una foto de germanor de la selecció amb els joves jugadors i jugadores del Club Hoquei Les Franqueses que han assistit a la recepció.

En el decurs de la recepció, la regidora Montse Vila ha anunciat que properament hi haurà accions de millora a la pista de joc i a les instal·lacions de la Zona Esportiva de Corró d'Amunt, que repercutiran directament en benefici de la pràctica esportiva de l'hoquei al municipi. La mesura ha estat molt ben rebuda per tots els assistents, més tenint en compte que l'entitat esportiva comptarà en el seu organigrama amb nous equips i la novetat d'un conjunt femení, amb jugadores amb edats compreses entre els 13 i els 15 anys. 

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Recepció institucional Selecció d'Uruguai
Recepció institucional Selecció d'Uruguai
Recepció institucional Selecció d'Uruguai
Recepció institucional Selecció d'Uruguai
Recepció institucional Selecció d'Uruguai
Recepció institucional Selecció d'Uruguai
Recepció institucional Selecció d'Uruguai
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)