Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ampliació dels cineraris al cementiri de Corró d'Avall

03/07/2019

Els nous receptacles dupliquen l'oferta que hi havia fins ara

L'Ajuntament ha instal·lat 20 nous cineraris, columbaris per a cendres, al cementiri de Corró d'Avall. Fins ara, el municipi comptava amb un espai per a 20 cineraris i, amb l'ampliació, es duplica l'oferta. De moment, només hi ha espai per a les cendres al cementiri de Corró d'Avall, 40 en total, una xifra que es podria ampliar també als altres cementiri si n'augmenta la demanda  d'aquest tipus de receptacles funeraris.

El servei de cementiris de les Franqueses ofereix concessions de 49 anys tan de nínxols com de columbaris per a cendres, amb un preu per a tota la concessió de 1.424 euros i 466 euros respectivament. El titular també ha de pagar una taxa de manteniment del cementiri de 13,77 i 6,94 euros. També hi ha la possibilitat de lloguers temporals de fins a 3 anys. L'Ajuntament també ofereix la possibilitat d'encarregar la làpida a través dels serveis municipals, si no es vol encarregar a través de la funerària.

Aquí trobareu diversos enllaços per a realitzar tràmits relacionats amb els cementiris municipals.

Arxivat a: Obres i Serveis
Nous cineraris
Cineraris actuals
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/04/2020 a les 13:48h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)