Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La gent gran tanca el curs amb les havaneres d'Ultramar

01/07/2019

Més d'un centenar de persones s'acosten a Llerona per gaudir de la música i el rom cremat

El programa de dinamització cultural de la gent gran ha omplert l'envelat de les Antigues Escoles de Llerona per cloure el curs a ritme d'havaneres. El concert ha servit per acomiadar el tallers realitzats durant aquests darrers mesos i entregar els diplomes als assistens al taller de memòria i d'informàtica. També ha servit per acomiadar l'exregidora, Rosa Pruna i donar la benvinguda a Sònia Tena, com a nova regidora de Gent Gran. 

Més de cent persones han escoltat les havaneres interpretades pel grup Ultramar. Dins el repertori s'han pogut escoltar i seguir al ritme del mocador clàssics com "La bella Lola", "El meu avi" o "La puntaire" i alguns temes de creació pròpia. Els assistents també han pogut tastar el rom cremat, la coca i orxata fresca.

Arxivat a: Gent Gran
Concert d'Ultramar
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)