Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els prebenjamins del Juliol Esportiu estrenen el pavelló poliesportiu de l'Espai Can Prat

01/07/2019

Des d'avui dilluns i fins al 26 de juliol, la nova instal·lació esportiva municipal en serà l'espai de referència

El nou pavelló poliesportiu de l'Espai Can Prat ja està en funcionament. Els prebenjamins que participen al casal del Juliol Esportiu han començat aquest matí les activitats multiesportives a la nova instal·lació municipal, que lluïa un aspecte immillorable i una bona temperatura interior. Els joves participants han iniciat les activitats, dividits per grups, cadascun dels quals amb 2 monitors, amb la realització de jocs de cooperació. La regidora d'Esports, Montse Vila, també ha volgut ser present aquest primer dia de casal per comprovar de primera mà l'estat òptim de la instal·lació i donar la benvinguda als infants.

El grup de prebenjamins del Juliol Esportiu, nascuts del 2014 al 2011, tindran el pavelló poliesportiu de l'Espai Can Prat com a instal·lació de referència per a la realització del casal, que s'ha iniciat avui dilluns, 1 de juliol, i s'allargarà fins al 26 de juliol.

Arxivat a: Esports
Juliol Esportiu a l'Espai Can Prat
Juliol Esportiu a l'Espai Can Prat
Juliol Esportiu a l'Espai Can Prat
Juliol Esportiu a l'Espai Can Prat
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)