Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Atenció a les obres a la carretera de Cànoves

01/07/2019

La Diputació de Barcelona està realitzant obres de reparació i hi ha talls temporals

La carretera de Cànoves (BV5151) estarà afectada per les obres de reparació durant dues setmanes. Les feines les està realitzant la Duputació de Barcelona, titular de la via, i suposen la reparació de les parts més malmeses de la carretera en tot el traçat que circula pel municipi. Les obres afecten el trànsit de manera temporal en aquells trams en els que es treballi cada dia. Les feines s'estan realitzant en horari diün i en cap cas hi haurà talls totals, donant sempre pas alternatiu per un dels carrils de circulació.

Les obres s'han iniciat al PK0, cantonda amb la carretera de Ribes, i avancen direcció Corró d'Amunt uns 500 metres diàriament, per tant, durant aquesta setmana estarà afectat de manera temporal tot el tram entre la carretera de Ribes fins al PK 2,5 aproximadament. La propera setmana s'espera enllestir fins el PK5 a Corró d'Amunt. Durant l'evolució de les obres es produiran talls puntual en les zones on s'hi treballa i hi poden haver afectacions diverses.

L'actuació està inclosa dins el programa de "Treballs de manteniment i conservació semi integral i tractament de TCA’s, anys 2016-2019, trams de carreteres adscrites al sector de Granollers".

Arxivat a: Obres i Serveis
Obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/07/2020 a les 11:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)