Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tret de sortida de la Granollers Cup 2019

27/06/2019

Des d'avui dijous i fins al diumenge, les Franqueses acull uns 130 partits del millor handbol base mundial

Les Franqueses viu intensament la Granollers Cup. Des d'avui dijous 27 i fins al diumenge 30 de juny, el Pavelló Municipal d'Esports i la Pista Semicoberta bullirà d'activitat. Al llarg d'aquests dies, aquestes instal·lacions acolliran uns 130 partits del millor handbol base mundial, des de les 9 del matí fins passades les 21 h del vespre. El diumenge serà el torn dels partits corresponents a les fases finals, amb enfrontaments fins a les 15 h de la tarda.

L'acte de presentació de la Granollers Cup, ha tingut lloc aquest dimecres al vespre, amb una plaça de la Porxada plena de gom a gom amb esportistes de totes les nacionalitats. Enguany, hi prendran part 5.000 jugadors i jugadores d'handbol base de més de tres-cents equips de 13 països, que jugaran més d'un miler de partits. No hi han faltat a la inauguració els internacionals Marc Cañellas (IFK Kristianstad -Suècia-) i Kaba Gassama (BM Granollers) que en són els padrins.

Pel que fa a la representació dels equips franquesins al torneig, tornarà a ser nombrosa, amb la participació d'uns 150 jugadors i jugadores de 12 equips, 9 de l’estructura del Patronat Municipal d’Esports i 3 de l’AEH Les Franqueses. Concretament, en categoria masculina, hi prendran part 2 equips alevins, 1 d’infantil, 2 cadets i 1 juvenils i 1 júnior, amb un 91 jugadors. En categoria femenina, les representants seran 57 jugadores, emmarcades en 1 equip aleví, 2 infantils, 1 cadet i 1 juvenil. La passada edició, dos equips de les Franqueses van arribar a dues fases finals de la Granollers Cup, aconseguint un tercer lloc en aleví mascul í i una quarta plaça en la categoria aleví femení.

A nivell logístic, diversos centres escolars de les Franqueses s'han habilitat com a llocs d’allotjament per a equips participants de la Granollers Cup. Es tracta de l’Escola Guerau de Liost, l’Escola Bellavista Joan Camps, l’Escola Colors, l’Institut el Til·ler i l’Institut Lauro.

Podeu consultar el quadrant de partits de la Granollers Cup que es disputaran a les Franqueses, als documents adjunts a aquesta notícia

 

Arxivat a: Esports
Presentació de la Granollers Cup 2019
Presentació de la Granollers Cup 2019
Presentació de la Granollers Cup 2019
Presentació de la Granollers Cup 2019

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)