Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tots els ingredients per gaudir d'una jornada fantàstica, aquest dissabte, al Summer Market

25/06/2019

L'alcalde Francesc Colomé proposa un Pla de dinamització del comerç local, en el decurs de la roda de premsa celebrada aquest migdia

Un total de 31 expositors d’artesans, comerciants, restauradors i empreses de serveis; tallers, espai gastronòmic amb foodtrucks, música... Tot està preparat per la segona edició de Les Franqueses Summer Market, el mercat d’estiu que organitza l’Associació de botiguers, comerciants i professionals de les Franqueses (ABCP), aquest dissabte, 29 de juny, d’11 a 24 h, a la plaça de Joan Sanpera i Torras.

Tots els detalls els ha explicat la presidenta de l'Associació de botiguers, comerciants i professionals de les Franqueses, Estel Armengol, en la roda de premsa que ha tingut lloc aquest migdia, a la Sala de plens de l'Ajuntament de les Franqueses. Dels 31 expositors que hi haurà en aquest segon Summer Market, 20 corresponen a comerços de les Franqueses i 14 són associats de l'entitat. "L'objectiu - segons Armengol- és que les botigues de les Franqueses surtin al carrer i que ensenyin tot el que saben fer. La gran majoria dels paradistes faran algun taller o activitat i aquest és un aspecte que cal destacar”. De fet, durant tot el dia, hi haurà tallers, activitats per a petits i grans, música i "tots els ingredients per passar un dissabte fantàstic", ha apuntat la presidenta de l'ABCP.

La regidora de Dinamització Econòmica, Mercats, Comerç i Activitats, Sònia Tena, ha destacat el Summer Market com a una manera òptima de "conèixer i incentivar el comerç del nostre municipi en uin entorn lúdic, familiar i d'entreteniment". Tena ha destacat, també, la tasca de l'Associació de botiguers, comerciants i professionals de les Franqueses, com a "motor important per a la dinamització del teixit empresarial".

"Aquesta legislatura ha de ser la de la potenciació de comerç", ha afirmat l'alcalde Francesc Colomé.  En aquest sentit, Colomé ha proposat l'elaboració d'un Pla de dinamització del comerç local, que inclogui la diagnosi i les accions de millora per desenvolupar, a la vegada que ha insistit en la importància de consolidar un eix comercial potent. L'alcalde ha felicitat l'associació per l'organització del Summer Market "una iniciativa engrescadora, que ja va superar expectatives l'any passat". Finalment, ha fet una crida als comerços i empreses a "associar-s'hi i a potenciar el comerç local del municipi

Aquest és el programa de LF Summer Market d’aquest any:

 • 11-20 h Puzle gegant. Activitat infantil lliure. A la zona de parades
 • 11-20 h Taula per pintar banderoles. Activitat infantil lliure. A la zona de parades
 • 11-13.30 h Taller infantil de pintar cares. A càrrec de Centre Viu Sa
 • 11-14 h Activitat infantil de bombolles de sabó a la pista de Basket. A càrrec d’Aitevo
 • 11.30-13 h Taller infantil "fem un ventall". A càrrec de Punt de Paper.  A la zona de parades
 • 12-13.30 h Concert de vermut. A càrrec d’eFeMe. A la zona de taules
 • 17.30-20.30 h Jocs gegants a la pista de bàsquet. A càrrec de La Maleta de lleure
 • 18-19.30 h Taller infantil de Playcolor. A càrrec de Punt de Paper. A la zona de parades
 • 18-20 h Pentinats d’estiu a càrrec de Perruqueria Generació. A la zona de parades
 • 18-18.45 h Taller de Biodansa a l’escenari. A càrrec d’Espai Univers
 • 19-19.45 h Espectacle dansa a l’escenari. A càrrec de l’escola de dansa Moving
 • 20-20.45 h Masterclass de zumba amb el Gimnàs Q a l’escenari
 • 21-23 h Música amb DJ a la zona de taules
Arxivat a: Dinamització Econòmica
Presentació del Summer Market 2019
Estel Armengol i Meritxell Espinasa
Summer Market 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)