Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Restriccions de trànsit aquest diumenge, dia 23, en motiu del Corpus

21/06/2019

Aquest diumenge, 23 de juny, la parròquia de Santa Eulàlia de Corró d’Avall celebra la tradicional diada del Corpus. A primera hora del matí, els organitzadors i participants confeccionaran les catifes que enguany ocuparan la zona de vianants d’entrada a la parròquia i els jardins interiors de l’avinguda de Santa Eulàlia i el carrer del Migdia. 

Per aquests actes, només es restringirà la circulació en el moment que es celebri la processó i que a continuació detallem:

Recorregut de la processó 

A les 12 h, està previst que es celebri la processó del Corpus que afectarà temporalment la circulació als carrers per on passarà el seguici. 

El recorregut de la processó serà el següent: 

Sortida- des de l’església > direcció pg. de la Rectoria > carrer de la Serra (en contra direcció) fins a la cruïlla del carrer del Migdia > carrer del Migdia (accés contra direcció fins a l’av. de Santa Eulàlia > av. de Santa Eulàlia es pujarà en direcció a l’església on finalitzarà la processó. 

En el moment de la celebració de la processó, es realitzaran desviaments pels carrers pròxims. 

Podeu consultar els horaris al següent enllaç: 

http://www.lesfranqueses.cat/actualitat/agenda/2019/06/23/corpus-a-corro-d-avall

Per a qualsevol dubte relacionat amb les restriccions de trànsit, podeu contactar trucant al telèfon de la Policia Local 938 467 575, per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per xarxes socials Twitter @plfranqueses Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol del Corpus
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)