Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"L'espiell, millor prevenir que..." porta al teatre a 120 veïns

18/06/2019

L'obra clou les activitats temàtiques sobre seguretat ciutadana per a la gent gran

El programa de dinamització cultural per a la gent gran ha acabat el curs i ho ha fet amb una obra de teatre a càrrec del Coverol. El grup de teatre amateur de les Franqueses ha portat a l'escenari del Casal Cultural de Corró d'Avall l'obra "L'espiell, millor prevenir que...", un text de Carme Badal adaptat per la director del Coverol, Mireia Casado, que parla de seguretat ciutadana. De fet, el cos dels Mossos d'Esquadra ha participat activament en el programa.

Durant els darrers mesos s'han realitzat diverses sessions didàctiques sobre seguretat ciutadana per  a la gent gran, un col·lectiu molt sensible a aquesta temàtica i víctima, moltes vegades, d'estafes i enganys. Durant l'any s'han realitzat diverses sessions informatives amb els mossos en diversos formats. L'obra d'aquest cap de setmana n'ha estat el tancament.

Arxivat a: Gent Gran
El coverol
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)