Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les inscripcions de les activitats esportives municipals de la nova temporada comencen el 25 de juny

18/06/2019

El Pavelló Poliesportiu Espai Can Prat s'estrena com a instal·lació municipal de referència

Bàdminton, bàsquet, handbol, karate, tennis, pàdel i voleibol són algunes de les opcions esportives municipals que ofereix el Patronat Municipal d’Esports per la temporada 2019/20. Enguany, com a novetat, el Pavelló Poliesportiu Espai Can Prat s'estrena com a instal·lació municipal de referència per a la pràctica d'alguns d'aquests esports i se suma a les tradicionals: la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall (Pavelló Poliesportiu, Pistes de Pàdel i Pistes de tennis) i les Pistes de pàdel de Corró d'Amunt.

Les inscripcions començaran, en un primer torn, el 25 de juny i es podran formalitzar fins al 5 de juliol, per a tots aquells esportistes que han realitzat activitat durant la temporada 2018/19. Per a les noves inscripcions, el període hàbil serà del 8 al 31 de juliol i a partir del 2 de setembre.  En tots els casos, la tramitació s’hauran d’efectuar a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports, de dilluns a dijous, en horari de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h, i el divendres, de 9 a 14 h.

Les escoles Camins, Joan Sanpera i Torras, Guerau de Liost, Bellavista Joan Camps també organizen, a partir de l'octubre, activitats esportives d’iniciació per a infants a partir de P3. Les places són limitades i aquestes inscripcions s'han d'efectuar a partir del dilluns, 2 de setembre, a les oficines del Patronat Municipal d'Esports.

Per a adults a partir dels 18 anys, el Patronat d'Esports proposa la pràctica de tennis i pàdel, a més de les activitats esportives relacionades amb el manteniment físic i salut per a gent gran i per a adults, la marxa nòrdica i el cicle de passejades i marxa nòrdica per a la gent gran 'A cent cap als 100', en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. En conveni amb l'Associació Apadis, també es promou l'handbol adaptat.

Al document adjunt trobareu tota la informació detallada de totes les activitats esportives municipals programades per la propera temporada, juntament amb les activitats que organitzen aquestes entitats esportives: Club Futbol Les Franqueses, Club Futbol Bellavista-Milan, Club Esportiu Llerona, Club de Tir amb Arc Les Franqueses, Club Patinatge Artístic Les Franqueses, Club Hoquei Les Franqueses, Club Natació Les Franqueses i Club Escacs Les Franqueses.

 

Arxivat a: Esports
Activitats Esportives 2019/20

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)