Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Escola Municipal de Música Claudi Arimany millorarà les instal·lacions

11/06/2019

D’entre les actuacions, es tancarà el passadís de distribució que comunica amb les aules

Aprofitant el període de vacances d’estiu, l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany serà objecte de diverses obres per tal de millorar la funcionalitat, la seguretat i l’estalvi energètic de la instal·lació.

L’actuació inclourà el tancament del passadís de distribució que dóna accés a totes les aules de música, que estan disposades en forma de claustre al voltant del pati. Es tracta d’un porxo fins ara destapat i exposat a les inclemències climàtiques, la qual cosa afecta l’aïllament de les aules a causa de les considerables pèrdues tèrmiques que hi ha cada vegada que els alumnes entren i surten de les respectives classes.

El nou tancament serà de planxa metàl·lica de zinc, seguint la mateixa línia del revestiment existent de les façanes, i incorporarà elements d’aïllament tèrmic i d’impermeabilització. L’actuació implicarà el desmuntatge de la coberta dels porxos i l’enderrocament de part del paviment de formigó per adaptar-ho tot plegat a la nova distribució.  

L’arranjament , que es completarà amb la instal·lació de nou paviment al passadís, repercutirà positivament en la comoditat dels alumnes, a la vegada que millorarà l’eficiència energètica, amb el corresponent estalvi que aquest fet suposarà.

Les obres contemplen, també, l’obertura d’una finestra a la paret de secretaria que dóna a l’accés de la instal·lació, per tal que el personal d’administració del centre tingui un millor control de l’entrada i de la sortida dels alumnes. Aquesta acció es realitzarà amb fusteria d’alumini i vidres laminats per les dues cares.

L’actuació es completarà amb un nou sistema de climatització i de ventilació i amb la instal·lació de noves lluminàries al nou passadís de distribució.

Les obres, que tenen un pressupost de 138.695,22 euros (IVA inclòs), és previst que comencin el dia 25 de juny i estaran enllestides abans del començament del nou curs.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Escola de Música Claudi Arimany
Escola de Música Claudi Arimany
Escola de Música Claudi Arimany
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)