Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Enllestit l'arranjament de diversos espais públics de Corró d'Avall

28/05/2019

La majoria són places i han renovat mobilitari urbà i arbrat

Les intervencions en els tres espais públics de Corró d'Avall en els què s'ha intervingut durant les darreres setmanes han finalitzat amb l'asfaltatge, la instal·lació de nou mobiliari urbà i arbrat, la pintura de jocs infantils de terra a les tres zones. Són les cruïlles del carre de Sant Ponç amb el carrer de la Serra, passatge de la Rectoria amb el carrer de la Serra i el del carrer de Llevant amb el passatge de Can Gallina, on també s'ha arranjat la vorera.

També es continua treballant en el nou pas de vianants del Camí Antic de Vic en la cruïlla amb el carrer del Molí. En aquesta cruïlla també s'està construint un pany de vorera a la banda est, direcció la Garriga.

Arxivat a: Obres i Serveis
places 1
places 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/02/2020 a les 11:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)