Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es publiquen els segons llistats dels preinscrits admesos a les activitats d’estiu

23/05/2019

Els inscrits que hi apareixen que estaven en llista d'espera, es poden inscriure entre el 23 de maig i el 5 de juny, per a les activitats de lleure municipals, i entre el 23 i el 27 de maig, pel Juliol Esportiu

El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i el Patronat Municipal d’Esports publiquen els segons llistats dels admesos preinscrits a les activitats d’estiu. Podeu consultar-los en els documents adjunts, amb el número de registre i les dues primeres lletres del primer cognom dels sol·licitants.

  • Casals
  • Colònies
  • Campaments
  • Activitats de l'Espai Zero
  • Juliol Esportiu

Aquests són els segons llistats que es fan públics després de la primera ronda. Tots els nens i nenes que ara apareixen i que no han formalitzat  la inscripció perquè estaven en llista d’espera, s’han d’inscriure entre el 23 de maig i el 5 de juny per a les de les activitats de lleure Municipals, i entre el 23 i el 27 de maig, en el cas de les activitats esportives Municipals (Juliol Esportiu).

En el supòsit que hi hagi places disponibles després d’haver finalitzat aquest procés d’inscripció, es tornarà a obrir un altre termini.

Arxivat a: Infància i Joventut
Activitats estiu 2019

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)