Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nova convocatòria d’ajuts econòmics per a l’educació escolar, les activitats extraescolars i el menjador del curs 2019/20

20/05/2019

Es poden sol·licitar a partir d'aquest dilluns, 20 maig, i fins al 5 de juny, els dos inclosos

A partir d'aquest dilluns 20 de maig i fins al 5 de juny, es pot presentar la documentació per demanar ajuts per a activitats extraescolars (activitats d'estiu i/o activitats de lleure, esportives, culturals o socials), per despeses d’educació (llibres, material educatiu substitutiu als llibres, material adaptat, sortides culturals i material escolar) i per despeses de menjador escolar, corresponents al curs 2019/20.

Els ajuts per a l’educació els poden demanar els alumnes empadronats al municipi i matriculats en escoles públiques, des d’educació infantil fins a educació secundària. Per a optar a la convocatòria, cal justificar la situació socioeconòmica de la família i que aquesta s'ajusti als criteris de les Bases Reguladores per a la concessió d'Ajuts econòmics per a l'educació escolar.

 Pel que fa a les extraescolars, les poden demanar les famílies amb infants i joves de 3 a 18 anys, empadronats a les Franqueses, que demostrin que la situació social i econòmica s’ajusti al barem de la normativa.

També està oberta fins al 5 de juny la convocatòria d'ajudes al menjador escolar per a alumnes de P3 a 4t d'ESO matriculats en centres educatius del Vallès Oriental, empadronats a les Franqueses. La sol·licitud es pot fer sempre que no pertoqui la gratuïtat del servei i es compleixin els requisits establerts en les bases.

Per tramitar les sol·licituds, cal adreçar-se personalment a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC), situades a l'Ajuntament i a Bellavista Activa, del 20 de maig al 5 de juny, dins l'horari d'atenció. També es pot realitzar telemàticament, adjuntant tota la documentació necessària i fent el registre telemàtic.

Tota la informació estarà disponible al web municipal: www.lesfranqueses.cat

Podeu trobar en els documents adjunts tota la informació necessària per tal de tramitar aquests ajuts.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Ajuts escolars

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)