Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Trobada de Bèsties i la Fira de Sant Ponç omplen d'activitat les Franqueses

20/05/2019

La pluja de diumenge a la tarda va modificar la programació de la Fira de Sant Ponç i es va posposar la Cantata, que se celebrarà aquest divendres, 24 de maig, a les 15.30 h

Malgrat l'amenaça de pluja per aquest cap de setmana, la Trobada de Bèsties i la Fira de Sant Ponç s'han pogut realitzar amb relativa normalitat, almenys fins al migdia de diumenge, i han estat àmpliament seguides.

La Trobada de Bèsties, que enguany ha complert la cinquena edició, ha comptat aquest dissabte amb la participació de colles arribades d'arreu: Dragona de les Roquetes (Garraf), Lloba de la Madella (Bigues i Riells), La Bèstia (Parets), Serpent (Vall del Tenes), Folqui (Hospitalet de Llobregat), Cabró (les Franqueses) i Closquetes (les Franqueses), que han fet la plantada a la plaça de l'Espolsada. La tradicional cercavila ha estat seguida per més de 150 persones i el Ball de bèsties a la plaça de l'Ajuntament ha resultat especialment lluït.

La Fira de Sant Ponç ha desenvolupat totes les activitats previstes durant el matí, tret de la ballada de la sardana d'última hora, que s'ha hagut de cancel·lar per l'inici de la pluja. La rambla de la carretera de Ribes ha viscut una matinal ben animada, amb una trentena de parades d'artesans, demostracions d'oficis, el petit mercat de delícies i les activitats i tallers per a infants.

A la tarda, la situació climatològica ha estat més complicada i s'ha hagut de modificar la programació. La Cantata prevista per diumenge a la tarda, amb els alumnes de 2n de primària de les escoles del municipi de l'Escola Municipal de Música de les Franqueses, se celebrarà aquest divendres, 24 de maig, a les 15.30 h, a la plaça de l'Ajuntament.

 Podeu consultar les fotografies de la Trobada de Bèsties i de la Fira de Sant Ponç, als enllaços relacionats a aquesta notícia.

 

 

Arxivat a: Cultura, Educació, Infància i Joventut
Sant  Ponç 2019
Sant  Ponç 2019
Sant  Ponç 2019
Sant  Ponç 2019
Sant  Ponç 2019
Sant  Ponç 2019
Sant  Ponç 2019
Sant  Ponç 2019
Trobada de Bèsties
Trobada de Bèsties
Trobada de Bèsties
Trobada de Bèsties
Trobada de Bèsties
Trobada de Bèsties
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)