Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit, aquest cap de setmana, per la Trobada de Bèsties i la Fira de Sant Ponç

17/05/2019

Hi haurà prohibicions d'estacionament i de circulació en diversos carrers de Corró d'Avall, a partir de dissabte al migdia

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de maig, tindrà lloc a Corró d'Avall la 30a Fira de Sant Ponç. El dissabte a la tarda se celebra la cinquena Trobada de Bèsties, que organita els Encendraires. El diumenge, durant tot el dia, tindrà lloc la fira amb les parades d'artesans i d'entitats a la rambla de carretera de Ribes i, com cada any, activitats en altres emplaçaments, com  la plaça de Can Font, la plaça de l'Ajuntament i la plaça de l’Espolsada.

Activitats que afectaran la circulació

Dissabte 18, a les 16.30 h, la colla dels Encendraires organitza, d'entre moltes activitats,l una Plantada de bèsties a la plaça de l’Espolsada i, a les 19 h, s'iniciarà una cercavila que afectarà els següents carrers: Ctra. de Cànoves, Ctra. de Ribes i rotonda sud de l’Ajuntament.

Restriccions genèriques

Prohibició d'estacionament

  • Ctra. de Ribes (rambla): prohibit estacionar en ambdós sentits, dissabte 18, a partir de les 12 h, i fins a les 22 h del diumenge 19 (cercaviles i activitats).
  • Ctra. de Ribes, des de la plaça Gaudí fins a l’encreuament de Ctra. de Cànoves:  prohibit des del dia 18 de les 6  a les 22 hores per estacionar (cercavila amb foc).
  • Ctra. de Cànoves: prohibit estacionar des de les 6 a les 22 hores, des de l’encreuament del carrer de Sant Ponç fins a l'encreuament de la ctra. de Ribes (cercavila amb foc).
  • Plaça Gaudí:  prohibit estacionar. Reserva d’estacionament per facilitar el gir de vehicles.
  • Aparcament de l’Ajuntament: prohibit estacionar el dia 18, des de les 12 h fins a la finalització de la Fira. Reserva per a vehicles autoritzats, instal·lacions i organització.
  • Carrer de Sant Isidre des del carrer de la Verge de la Mercè fins al carrer de Joan Maragall: prohibit estacionar el dia 19, de les 18 a les 22 h, al c

Prohibició de circulació

Dissabte 18: es restringeix la circulació a la Ctra. de Cànoves i Ctra. de Ribes, celebració de la cercavila de les Bèsties de Foc.

Diumenge 19: es restringeix la circulació a la Ctra. de Ribes, un cop s’hagi iniciat la activitat de la Fira.

Ruta alternativa

Els veïns de la zona del carrer de Sant Isidre podran accedir a la zona des de la cruïlla del carrer de Sant Isidre amb el carrer Verge de Montserrat. Per sortir de la zona, ho hauran de fer pel carrer de Fuster Gordi-rotonda nord de l’Ajuntament. 

Només queda afectada la circulació sentit Granollers, per això recomanen fer ús de les rutes alternatives bé sigui pel camí antic de Vic (Polígon Industrial del  Congost) o pel centre del poble del carrer Tagamanent fins a  la  zona esportiva.

Totes les restriccions publicades poden ser modificades per motius organitzatius o de seguretat.  Per qualsevol dubte relacionat amb la mobilitat o les restriccions, podeu trucar al telèfon de la Policia Local 938 467 575, o bé enviar un correu electrònic a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També us podeu comunicar per xarxes socials: Twitter @plfranqueses i Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Restriccions de trànsit Fira de Sant Ponç
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)