Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Escoles més tecnològiques i segures

10/05/2019

Les Escoles Bressol Municipals implementen KinderTIC i Dechoker

Les Escoles Bressol Municipals treballen per millorar la comunicació amb les famílies dels infants i també per ser espais cada vegada més segurs pels alumnes. Per això, els centres de primera etapa d’Educació Infantil públics del municipi han incorporat dues noves eines al dia a dia de les aules: l’aplicació KinderTIC i el dispositiu Dechoker.
kinderTIC, comunicació immediata via mòbil
L’Escola Bressol Municipal el Gegant del Pi ha liderat la prova pilot d’aquesta plataforma 2.0 de comunicació entre família i escola. Es tracta d’una aplicació mòbil que permet la comunicació immediata bidireccional per gestionar agendes, imatges, comunicacions d’absències, reservar serveis com el de menjador...També permet una atenció més personalitzada a cada infant i adaptar els centres educatius a les noves formes de comunicació entre docents i pares.
La comunitat educativa de l’EBM el Gegant del Pi ha testejat aquesta aplicació creada des de TecnoCampus Mataró i, després de la valoració positiva feta, s’estudiarà poder ampliar l’experiència a la resta del servei d’Escoles Bressol Municipals.
Dechoker, primers auxilis per als més petits
Paral·lelament, a l’experiència de l’EBM el Gegant del Pi, les Tres Bessones i Cavall Fort han adquirit dispositius Dechoker. És un sistema antiennuegament que les mestres poden utilitzar de forma senzilla en cas d’emergència. Tot el personal docent ha rebut formació sobre el seu ús i es planteja adquirir-lo a la resta de centres.

Arxivat a: Educació
Imatge de l'aplicació KinderTic
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)