Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'assignació de places per als preinscrits de les activitats d'estiu comença per la lletra F

08/05/2019

El sorteig públic s'ha fet aquest dimecres, a la sala de plens de l'Ajuntament

La lletra de tall per on es començaran a atorgar les places dels preinscrits al Juliol Esportiu i als casals, colònies i campaments d’estiu per a infants i joves és la F. L’assignació de places s’iniciarà, doncs, a partir d'aquesta lletra del cognom dels preinscrits, segons s'ha determinat en el sorteig públic per a l’assignació de places de les activitats d’estiu municipals, que s'ha realitzat avui 8 de maig, a les 13 h, a la sala de plens de l'Ajuntament.

Els llistats amb la lletra assignada i les dates d’inscripcions es publicaran el divendres, 10 de maig, al web municipal i a les oficines de les àrees d’Infància i Joventut i d’Esports. Per a la primera preferència de les preinscripcions, les inscripcions seran del 10 al 21 de maig.

Arxivat a: Esports, Infància i Joventut
Sorteig activitats estiu
Sorteig activitats estiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/07/2020 a les 14:31h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)