Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dissabte a la tarda, la Caminada Solidària Escola Camins

03/05/2019

Hi haurà dos recorreguts, un de 5 i un altre de 10 km, per l'entorn de Mil Pins i Marata

Els infants de cinquè de l'Escola Camins organitzen aquest dissabte, 4 de maig, la novena edició de la Caminada solidària. L'activitat, que compta amb la col·laboració de l'AMPA del centre, contempla dos recorreguts degudament senyalitzats, un de 5 km i un altre de 10 km, per l'entorn de Mil Pins i Marata, amb sortida a les 16.30 h des de l'Escola Camins (c. de Rafael Alberti, núm. 4).

El preu del tiquet, que inclou aigua, entrepà de botifarra, fruita, beguda i un got exclusiu de la caminada, té un preu de 6 euros. Les inscripcions es poden formalitzar a l'adreça: https://www.entrapolis.com/entrades/camina-solidaria i estan limitades a 400 participants.

Cal apuntar que la recaptació anirà destinada, com és tradicional, a projectes solidaris. A més a més, el número de la inscripció inclou la participació en el sorteig de més de 40 obsequis, donats per particulars i empreses col·laboradores de la Caminada Solidària.

Des de l'organització es convida els participants a gaudir i a mantenir els camins i l'entorn natural en bon estat de conservació, a repectar les propietats i atendre la senyalització i les indicacions. 

Restriccions de trànsit

 A causa de la Caminada de l'Escola Camins, hi haurà restriccions de trànsit a partir de les 12 h del migdia.

Concretament, es prohibeix l’estacionament al carrer Rafael Alberti, a la zona del pàrquing situat davant del mateix centre escolar i hi haurà restriccions de circulació als següents punts a la ctra. de Cànoves, a l'encreuament amb el camí de Can Mariano,  per facilitar el pas dels participants cap al camí de l’antic abocador.

També es regularà la  circulació a l’encreuament del camí veïnal de Marata amb el camí del cementiri de Marata.

 Des de la Policia Local es demana molta precaució en el moment de creuar la via.

Totes les restriccions publicades poden ser modificades per motius organitzatius o de seguretat. 
Per a qualsevol dubte relacionat amb la mobilitat o les restriccions podeu contactar trucant al telèfon de la Policia Local 938 467 575Arxivat a: Educació
Caminada Escola Camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)