Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La plaça dels Països Catalans de Bellavista renovarà la imatge

12/04/2019

Aquest dilluns comencen les obres, que inclouran la instal·lació d’una pista poliesportiva

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès iniciarà aquest dilluns, 15 d’abril, les obres de reforma i condicionament de la plaça dels Països Catalans de Bellavista, entre el carrer de la Ronda Nord i el Carrer d’Orient del passeig d’Andalusia.

L’actuació inclourà la instal·lació d’una pista poliesportiva; l’arranjament de la zona de jocs infantils, que s’adaptarà a la normativa actual, i l’habilitació d’un espai únic que agruparà tots els elements d’exercici saludable i els jocs destinats a infants de fins a 12 anys. Els treballs es completaran amb la substitució del sauló per gespa natural en diversos espais i la replantació amb til·lers.

Mentre durin les obres, no es permetrà l’accés al parc i les persones que el vulguin creuar, per anar al carrer Navarra o al passeig d’Andalusia, hauran de vorejar l’espai.

No es preveuen afectacions de circulació al trànsit rodat ni de persones durant l’actuació i es prendran les mesures necessàries per tal de reduir al màxim les incidències de soroll i de pols que es puguin produir.

Es preveu que les obres estiguin enllestides a finals de maig.

 

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Parc dels Països Catalans
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)