Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els millors equips de categoria Elit d’Espanya, al Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme

09/04/2019

La prova, organitzada per la Unió Ciclista les Franqueses, tindrà lloc aquest diumenge

La Unió Ciclista les Franqueses organitza aquest diumenge, 14 d’abril, el Gran Premi Primavera KH-7.  La prova, coneguda els últims anys com a Gran Premi Inauguració, canvia enguany de nom perquè, en aquesta ocasió, no és la primera del calendari de curses en carretera de la Federació Catalana de Ciclisme.

Sembla que aquest canvi de dates ha estat bo perquè serà una edició molt participativa i de molt nivell esportiu, ja que no coincideix amb cap altra prova”, ha afirmat el president de la UC les Franqueses, Antoni Serra, en la presentació celebrada aquest dilluns, a la sala de plens de l’ajuntament. Serra ha afegit que “s’espera els millors equips de categoria Èlit d’Espanya, com el Lizarte, el Caja Rural o el Mutua Levante. Fins a la data, també s’han inscrit dos equips francesos, un d’holandès i un de nordamericà”.

Precisament, un dels ciclistes del Lizarte, Martí Márquez, ha estat present a la roda de premsa. Márquez ha destacat perquè per a ell la de les Franqueses és una de les millors curses a nivell estatal: “És una prova que agrada moltíssim. El seu recorregut és d’una duresa similar a la de la Copa d’Espanya, amb molt de nivell i amb unes carreteres espectaculars. Al nostre equip estem amb moltes ganes de participar-hi i també estem preparats per guanyar. Personalment, m’agradaria celebrar-ho amb una victòria”, ha dit il·lusionat Márquez.

El president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, està convençut que aquest diumenge es tornarà a veure a les Franqueses tot un espectacle: “Es tracta d’un circuit idoni pels atacs, per les escapades. En definitiva, és un circuit molt competitiu”.

Uns cinquanta voluntaris vetllaran perquè la prova es desenvolupi amb total normalitat. En aquest sentit, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha volgut posar en valor la seva tasca i ha fet incidència en les tres proves del calendari ciclista que s’organitzen al municipi. “A les Franqueses es respira ciclisme”, ha afirmat l’alcalde.

El regidor d’esports, Juan Antonio Corchado, també ha volgut ressaltar la importància que les Franqueses aculli una prova d’aquest nivell, amb ciclistes destacats del panorama estatal, com és el cas del vallesà Kiko Galván, ciclista Sub23 del Lizarte, també present a la roda de premsa.

El Gran Premi Primavera KH-7 comptarà amb la participació de 200 ciclistes, en les categories Elit, Sub23 i Màster 30. La prova començarà a les 9 h del matí i es desenvoluparà en un circuit de 38 quilòmetres que s’iniciarà al passeig de la carretera de Ribes (davant els Til·lers). Els ciclistes seguiran per Llerona, Corró d’Amunt, Samalús, Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor i Cardedeu per finalitzar a la carretera de Ribes de les Franqueses. En total,  es completaran 152 quilòmetres i es faran 4 voltes a aquest circuit.

Podeu consultar les restriccions de trànsit en aquest enllaç

Arxivat a: Esports
Presentació Gran Premi Primavera KH-7
Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme
Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme
Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/07/2021 a les 11:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)