Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pierrot Teatre de Centelles guanya la 13a Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs

08/04/2019

L'obra Els Rústegues s'endú el premi 'Votació de l'Espectador'

La companyia Pierrot Teatre de Centelles, amb l'obra Els Rústegues, s'ha endut el premi 'Votació de l'Espectador', valorat amb 600 euros, de la Mostra d'Arts Escèniques. Festival dels Amateurs de les Franqueses. La companyia osonenca ha rebut el reconeixement popular aquest diumenge, 7 d'abril, coincidint amb la cloenda d'aquesta 13a edició del Festival, en la qual s'ha representat l'obra Othello, de la companyia de teatre professional Les Antonietes Teatre, al Teatre Auditori de Bellavista.

Pierrot Teatre, amb més de 30 anys d'existència, és una companyia amb una llarga trajectòria en el món del teatre amateur. Les seves obres han estat reconegudes arreu i, concretament, la representació d'Els Rústegues, amb direcció de Joan Pagès, els ha valgut guardons destacats als festivals d'Arenys, Piera i Caldes, entre d'altres.

En aquesta edició de la Mostra d'Arts Escèniques. Festival dels Amateurs, han participat 6 companyies d’arreu de Catalunya, d'entre les quals, Toc Toc Teatre Laurona de Llerona que ha presentat el drama Perduts en el temps de l’aranyenc Juli Manuel Pou i Vilabella. La resta de grups que s'han pogut veure, a banda de Pierrot Teatre de Centelles, han estat: El Tramvia del Foment Mataroní de Mataró, Tàndem de Santa Perpètua de la Mogoda, Impuls Teatre de Molins de Rei i ACR de Fals al Berguedà.

La Mostra d’Arts Escèniques, Festival dels Amateurs està oberta a la participació de grups de teatre no professional de Catalunya constituïts com a entitats sense ànim de lucre. Des de 2007, més de 80 espectacles han participat en aquest festival i més de 9.000 espectadors han seguit la mostra.

 

Arxivat a: Cultura
Els Rústegues, de Pierrot Teatre de Centelles
Lliurament de diplomes a les companyies participants
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)