Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Francesc Colomé substituirà Meritxell Budó com a diputat a la Diputació de Barcelona

27/03/2019

L’alcalde de les Franqueses prendrà possessió del seu càrrec en els propers dies

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, prendrà el relleu de Meritxell Budó com a diputat a la Diputació de Barcelona arran de la presa de possessió de l’exalcaldessa de la Garriga com a consellera de Presidència i portaveu del Govern. La Diputació farà efectiu aquest canvi després d’aprovar per ple el seu nomenament.

Francesc Colomé (Corró d’Avall, 1965) té estudis en Relacions Laborals a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’any 1985 entra a treballar a l’Ajuntament de Granollers, d’on actualment està en excedència, després d’ocupar el càrrec de cap de l’oficina de Recursos Humans i Relacions Laborals des de 2001. L’any 1999, Colomé comença la seva carrera política activa quan entra a formar part del govern de l’Ajuntament de les Franqueses com a representant de Convergència i Unió.  Durant tres legislatures ha estat al capdavant de diverses regidories: Hisenda i Règim Interior (1999-2003), Obres i Serveis i Medi Ambient (2003-2005) i Cultura (2005-2007). Durant dues legislatures també ha estat president del Consell del Poble de Corró d’Amunt  i vicepresident del Patronat Municipal d’Esports. Des de 2011 ocupa el càrrec d’alcalde de les Franqueses del Vallès, actualment com a representant de PDeCAT-Demòcrates.

Durant la seva trajectòria política, Francesc Colomé també ha format part de diversos òrgans supramunicipals com el Consorci per a la Defensa del Besòs, Consorci Localret, Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i el Consorci Teledigital Granollers.

Actualment, Francesc Colomé forma part del Comitè Executiu de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i del Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Arxivat a: Ajuntament
Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 10:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)