Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Oberta la convocatòria d'ajuts 2019 a la rehabilitació d'edificis a Bellavista

15/03/2019

L'oficina tècnica de Pla de Barris atén a totes aquelles comunitats de veïns de Bellavista que volen optar als ajuts a la rehabilitació

Un any més, Pla de Barris obre la convocatòria d'Ajuts a la Rehabilitació d'Edificis per a aquelles comunitats de veïns que ho sol·licitin entre el 18 de març i el 30 d'abril d'aquest any i que acompleixin tots els requisits. 

Per demanar hora i informació només cal que us poseu en contacte amb l'Oficina Tècnica de Pla de Barris situada a Bellavista Activa. També podeu entrar al següent enllaç per consultar els documents que necessitareu per formalitzar la demanda o descarregar-los d'aquesta mateixa informació.

Poden accedir als ajuts les comunitats d'edificis de mínim planta baixa + dues plantes amb una antiguitat superior a 25 anys (llevat de les millores en accessibilitat, eficiència energètica o sostenibilitat). La subvenció és del 75% del cost de l'obra amb un màxim de 60.000 euros. Un cop tancada la convocatòria, des de l'Oficina Tècnica de Pla de Barris es revisaran totes les demandes i s'adjudicaran els ajuts tenint en compte els criteris de la convocatòria.

L’objecte d'aquestes subvencions és finançar els projectes que tinguin com a objectiu realitzar obres de rehabilitació destinades a aconseguir l’adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d’habitabilitat de les edificacions definides a continuació:

  • Les obres per a l’esmena de patologies estructurals.
  • Les obres de rehabilitació de façanes principals.
  • Les obres de rehabilitació de façanes posteriors, patis interiors i mitgeres.
  • L’adequació de les instal·lacions comunitàries (aigua, gas, electricitat...)
  • Les obres de rehabilitació de cobertes i terrasses.
  • Les obres de retirada d’elements obsolets de fibrociment amb amiant que no impliqui una reposició de l’element. En el cas que la retirada de l’element impliqui la reposició amb materials adequats, l’actuació de retirada s’integrarà en el programa que correspongui (cobertes, mitgeres, instal·lacions...)
  • Les obres per a la millora de les condicions d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques.
  • Les obres d’adequació dels espais comuns de l’edifici (vestíbuls i escala) si es realitzen conjuntament amb obres per a la millora de les condicions d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques (quan aquestes millores de l’accessibilitat siguin tècnicament viables).
  • La instal·lació d’ascensors.
  • Les obres per a la millora de l’eficiència energètica:

       - Actuacions passives: millora del comportament energètic de la pell de l’edifici (millora de l’aïllament tèrmic, substitució de fusteries i envidraments...)
       - Actuacions actives: estalvi energètic en les instal·lacions tèrmiques dels edificis i en la il·luminació d’espais comuns (instal·lació d’equips d’energies renovables, instal·lació il·luminació LED...)
Les solucions constructives, tipològiques i formals que s’adoptin en les rehabilitacions han de ser coherents amb les característiques arquitectòniques de l’edifici i s’han d’integrar a l’entorn.

Arxivat a: Pla de Barris
Edificis de Bellavista rehabilitats

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)