Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 200 persones assisteixen a les xerrades de seguretat ciutadana

08/03/2019

Han estat impartides pels Mossos d'Esquadra, dins el Programa de Dinamització Cultural que impulsa l'àrea de Gent Gran

Més de 200 persones han participat en el cicle de xerrades sobre Seguretat Ciutadana que han impartit els Mossos d'Esquadra, dins el Programa de Dinamització Cultural per a la Gent Gran. Amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de població del municipi, des de l'Àrea de Gent Gran s'han organitzat un total de tres sessions, que han tingut lloc al Consell del Poble de Llerona, a Casal de la Gent Gran de les Franqueses i al Casal d’Avis de Bellavista, els dies 4, 5 i 7 de març, respectivament.

Els Mossos d'Esquadra han donat consells pràctics i molt senzills per evitar situacions de risc, com pot ser la prevenció davant d’un fals instal·lador, les gestions a les entitats bancàries, les compres dirigides exclusivament al col·lectiu de gent gran que s'ofereixen a les excursions, entre d'altres. També s'ha insistit en el fet que davant d’una estafa sempre és necessari fer la denúncia per tal que, tant el cos dels Mossos d’Esquadra com la Policia Local, pugui fer les investigacions pertinents per tal d’evitar que els estafadors captin altres víctimes.

Al llarg de les xerrades, els assistents han pogut compartir dubtes i preguntes, fomentant un debat molt interessant.

 

Arxivat a: Gent Gran
Xerrada sobre seguretat ciutadana
Xerrada sobre seguretat ciutadana
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/07/2020 a les 11:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)