Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit per la celebració de la Copa Catalana Internacional de BTT

08/03/2019

Diumenge 11 de març secelebrarà a Corró d'Amunt la Copa Internacional de BTT - Memorial Toni Costa. La competició es desenvoluparà pels camins i corriols de la zona.
La prova esportiva tindrà el seu inici i final al complex esportiu de Corró d'Amunt i es desenvoluparà pel turó de Can Bertran. Per aquest motiu, es tallarà la circulació de la carretera de Cànoves (BV-5151) al seu pas per Corró d’Amunt des de l’encreuament del camí de Can Blanxart fins a les antigues Escoles de Corró d’Amunt.

Zona d’estacionament.

S’habiliten tres espais d’estacionament situats a les següents zones:

  • Camps situats al costat del camí de Can Blanxart.
  • Carril dret sentit Cànoves des de l’encreuament de Can Blanxart fins a les antigues Escoles de Corró d’Amunt.
  • Aparcament del restaurant de les Quatres Llunes i els camps que es troben a continuació fins al camí d’accés al cementiri de Corró d’Amunt.

Recomanacions de mobilitat.

Si es circula direcció Cànoves, desviament del trànsit pel camí d'accés a la Urb. de Can Suquet fins a la cruïlla del camí de Cal Ferrer. 
Si es circula direcció Corró d'Avall, desviament del trànsit pel camí de Cal Ferrer, darrere del restaurant Quatre Llunes, direcció al camí d'accés a Can Suquet. 

Tot i les restriccions i recomanacions exposades per motius organitzatius i de seguretat, es poden produir modificacions d'última hora. Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la policia local 938.467.575, per correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Afectacions de trànsit per la Copa Catalana Internacional de BTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)