Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la instal·lació d'enllumenat públic al nord del Pla de Llerona

28/02/2019

Les 59 lluminàries permetran una millora significativa de la seguretat dels camins

Aquest divendres, 1 de març, comencen les obres d'instal·lació d'enllumenat públic a la zona nord del Pla de Llerona, en un espai amb habitatges disseminats en un entorn rural i amb una xarxa de camins de trànsit de vehicles i vianants. En total, s'instal·laran 59 fanals, amb enllumenat tipus LED, i es farà el corresponent desplegament de la xarxa elèctrica d’enllumenat públic, mitjançant una instal·lació aèria amb pals de fusta.

A l'actualitat, la zona nord del Pla de Llerona es troba només parcialment il·luminada i, en concret, aquesta actuació permetrà una millora significativa de la seguretat dels camins, tot respectant el fet que parcialment es tracta d'una zona protegida pel que fa a contaminació lumínica. Concretament, els 7 fanals més propers al riu estan sotmesos a la màxima protecció i, per aquest motiu, seran d'una tipologia específica. Els 52 restants seran d’una temperatura de color 3000K, que donen resposta als requeriments per a una zona d’alta protecció.

Es preveu que la instal·lació, que ha tingut un cost de 63.313,46 euros, estigui enllestida entre finals de març i començaments d'abril i no es preveu que hi hagi cap tall de camins.

Arxivat a: Obres i Serveis
Un dels camins de la zona nord del Pla de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)