Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Organisme de Gestió Tributària de les Franqueses implanta el servei de cita prèvia

28/02/2019

Serà imprescindible per a bona part de les gestions presencials

L'1 de març entra en funcionament el nou servei de cita prèvia a tota la xarxa d'oficines de l'Organisme de Gestió Tributària, entre elles l'oficina ORGT de les Franqueses, ubicada a la carretera de Ribes, 14 (plaça de Can Font). La sol·licitud de cita prèvia s'ha de realitzar a l'adreça http://orgt.cat/cites  o bé al telèfon 932 029 802  i serà imprescindible per a bona part de les gestions presencials. L'objectiu de la mesura és millorar l’atenció en la gestió de tràmits, recaptacions de tributs del municipi i consultes que habitualment requereixen els contribuents. 

Els únics tràmits per als quals l'oficina ORGT de les Franqueses no requerirà de cita prèvia són aquests: registre a l'ORGT, domiciliacions, documents per pagar, justificants de pagament i embargaments.

Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits, com el pagament telemàtic d'impostos, la consulta del calendari fiscal, la domiciliació dels pagaments i d'altres serveis des de la Seu electrònica de l'Organisme de Recaptació i gestió tributària - Les Franqueses del Vallès, fet que permet que el ciutadà tingui plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica, a qualsevol hora i tots els dies de l’any, sense necessitat de desplaçar-se fins a l'oficina física.

Arxivat a: Hisenda
Oficina de Gestió Tributària de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)